Klassiset

B402

320,00

Tilaa tästä eri väreissä

Kuvat ovat Juhlapuku Bellan ottamia aidosta mallipuvusta, tervetuloa sovittamaan mallipukua liikkeessämme.

Malli:

A-linjainen satiini-sifonkii juhlapuku yhdellä olkaimella. Vyötäröä ja olkainta koristaa kauniit strassi/lasihelmikoristeet.

Mallimuutokset:

Kaikkiin pukuihin on mahdollista saada pieniä muutoksia veloituksetta. Esimerkiksi, olkaimettomiin malleihin on mahdollista saada olkaimia. Selkämys : Vetoketju tai nyöritys. HUOM! Nyöritys antaa enemmän säätövaraa.

Väri:

Puvun väriä voi valita lukuisista värivaihtoehdoistamme. Tilauksen edetessä, värivaihtoehdot aukeavat.

Koko:

Mittatilaustyö tai standardikoot 32-54. Hinta on sama.

Laatu ja tyytyväisyystakuu:

-Pidämme kirjaa kaikista meiltä ostetuista puvuista ja myymme jokaista mallia yksi kappale per lukio riipumatta puvun väristä.

-Liikkeessämme on mahdollista sovittaa mallipuku ennen tilauksen tekemistä. Ammattitaitoiset ompelijamme/myyjamme ottavat tarkat mitat ja auttavat asiakasta värin valitsemisessä. Puvun valmistuttua, valmista pukua voi sovittaa liikkeessämme ja mahdollisistä jälkikorjauksista esim.helman lyhennyksestä ei aiheudu asiakkaalle lisäkuluja. Juhlapuku Bellasta tilaaminen on asiakkaalle täysin riskitöntä.

-Jos pukusi vaatii pieniä korjauksia etkä pääse käymään liikkeessämme korjausompelutamassa pukua(postitusasiakkaat), korvaamme kohtuulliset ompelukulut kuittia vastaan.

-Mittatilauspuvuillamme on vaihto-ja palautusoikeus.!!

-Nopea toimitus: Toimitusaika 5-6viikkoa etumaksun saapumisesta tilillemme

Tuotemallit

Tuotekoodi Varasto Hinta Kpl Osta
juhlapuku.jpg 2081 0
320,00 €